Publisert 12 mai, 2021

Smartere anlegg med eRange IQ Facility

Utviklingen innen ladeløsninger for elbil går raskere enn noen gang, og vi jobber kontinuerlig for å ligge i forkant av markedet. Vår nye ladestasjon for anlegg lar oss gjøre akkurat det. eRange IQ Facility kombinerer fremtidens teknologi med smarte løsninger og suveren driftssikkerhet.

Som med eRange IQ for hjemmemarkedet har IQ Facility både integrert EU-godkjent energimeter og integrert RFID leser. I tillegg har ladestasjonen integrert kabeloppheng som gjør det enkelt å holde orden på ladekabelen. Disse fordelene gjør hverdagen enklere både for installatøren og for sluttbrukeren.

Smarte ladeanlegg uten ekstra investeringer

Ampére Installasjon og Service AS var en av de første installatørene til å installere større ladeanlegg bestående av eRange IQ Facility ladestasjoner

- Vi opplever IQ laderne som fremtidsrettede og som et produkt som oppfyller kundenes forventninger, sier Daglig leder Bjarne Themsen. For ikke å sprenge kundenes strømnett og lommebøker ble vi også raskt eksperter på lastbalansering, noe som vil si at mange flere kan lade bilene samtidig uten å måtte foreta de mest ekstreme investeringene. Takket være et godt samarbeid med DEFA har vi ryddet unna alle utfordringer og vi regner oss nå som eksperter på området.

Valget falt på DEFA pga høy kvalitet og god kundesupport

Ampere har vært med DEFA siden etableringen av de første ladeanleggene i borettslag og sameier.

- Da vi skulle igang med ladeanlegg gjorde vi grundig research av aktørene i markedet. Vi landet på DEFA pga. høy kvalitet, testvinnende ladestasjoner og lite nedetid, for det vi frykter mest er garantisaker som stjeler vår tid og irriterer kundene våre. Vi er jo litt egoister og ønsker minst mulig reklamasjonsarbeid. DEFA har bygget opp stor kompetanse og har teknikere som kan rykke ut til kundene dersom noe skulle oppstå, sier Themsen.