Publisert 30 november, 2018

eRange!

Med eRange kommer neste generasjon ladestasjoner, med et helt nytt nivå av brukervennlighet og driftssikkerhet. Med ny teknologi følger også et nytt navn - DEFA eRange!

Er du installatør kan du laste ned programvaren for eRange her.


Fordeler med eRange:

Enklere installasjon og konfigurasjon eRange blir langt enklere å installere og konfigurere enn tidligere, både som frittstående stasjon og i anlegg. For å få til dette har vi utviklet Charge Point Configurator (DEFA CPC), et nytt, komplett konfigurasjonssverktøy som gjør hele installasjonsprosessen enklere. Verktøyet lar deg blant annet konfigurere kontrollenhet (EVCC), kortleser (RFID) og strømmåler.

Charge Point Configurator erstatter tidligereverktøy og er tilgjengelig som programvare for Windows via installatørportalen, og som app til Android-telefoner fra Google Play. Merk at dette verktøyet er helt nødvendig for å kunne installere eRange ladestasjoner og at det må lastes ned for bruk på PC eller Android-telefon (foreløpig fungerer dette ikke Android nettbrett).

Enklere å lese av ladestatus og tilstand eRange-stasjonene har fått flere lysindikatorer som gjør det enklere å lese av ladestatus og tilstand.

Imøtekommer nye standarder Vår nye generasjon ladestasjoner imøtekommer nye standarder i markedet, som;

- IEC 61851-1:2017 - NEK400:2018 Klikk her for å gå til installatørportalen.


Hvorfor navnet eRange?

  • e for elbil
  • e for elektrisitet
  • e for energi
  • e for effektivitet
  • e for enkelhet!

Det skal ikke være noen tvil om at dette produktet er for ladbare biler. Rekkevidde, eller «range», er kjente begreper for alle elbileiere. De fleste elbileiere har til tider også kjent på rekkeviddeangst, eller følelsen av at man bruker for mye tid på å planlegge lading. Utover en bil med lang rekkevidde er det eneste som hjelper mot dette ubehaget vissheten om at man kan lade raskt, trygt og effektivt, overalt der man ferdes. Heldigvis er over 60 000 av våre ladestasjoner allerede installert i hjem, på arbeidsplasser, ved butikker, og i offentlige og private parkeringsanlegg over hele Norge. Med eRange kan vi gjøre enda mer for å gi elbilister og installatører økt sinnsro!

De ulike modellene av eRange vil overta samme EL-nummer som sin forgjenger, og gjøres tilgjengelige etter hvert som dagens Saltobokser tømmes fra lager. De nye ladestasjonene vil fortsatt kunne installeres sammen med eldre versjoner av Saltoboksen.

Produktene som erstatter tidligere Salto produkter legges ut fortløpende ettersom de blir bestillingsklare - eRange.