Publisert 02 mai, 2018

Markedsledende ladeløsninger for bedrifter

Ettersom stadig flere kjøper elbil øker behovet for å kunne tilby ansatte og besøkende gode ladeløsninger. Som markedets ledende leverandør av komplette ladeløsninger vet vi hvordan vi kan hjelpe din bedrift.

Dette bør du tenke på:

Brukervennlighet
På en arbeidsplass er det viktig å velge løsninger som alle kan bruke. Ladestasjoner med uttak gjør at alle kan lade med egen Mode-3 kabel og reduserer slitasje.

Lik strøm til alle
På jobben skal alle få lade med like mye strøm og ingen skal stå i kø. Ved å velge løsninger som gir rettferdig fordeling av tilgjengelig strøm, sikrer du at alle får ladet.

Oversikt & kontroll
Det er viktig ha full kontroll på forbruk, ladetider og tilgjengelighet. Et online administrasjonssystem som kan skreddersys til ditt behov gjør jobben lettere.

Tilgang & Betaling
Hvem skal få lov til å lade på ladestasjonene deres, og når? Skal man ta betalt for lading på kveldstid? Sørg for kontroll på tilgang og betaling.

Fremtidige behov
Den raske veksten i antallet elbileiere gjør at din bedrift fort kan trenge flere ladepunkter. Velg løsninger som kan bygges ut eller oppgraderes etter behov.

Tilpassede løsninger
Har bedriften tjenestebiler eller firmabiler som må lades raskt? Sørg for at noen ladepunkter kan prioriteres, slik at de får full effekt når de er i bruk.