Publisert 30 november, 2018

Neste generasjon ladestasjoner - eRange!

På overflaten vil våre nye produkter ligne sine forgjengere, men på innsiden har det skjedd mye. eRange blir langt enklere å installere, imøtekommer ønsker fra bilbransjen, tilfredsstiller nye standarder og har forbedret sikkerhet, stabilitet og funksjonalitet.

Fordeler med eRange:


Enklere installasjon og konfigurasjon

eRange blir langt enklere å installere og konfigurere enn tidligere, både som frittstående stasjon og i anlegg. For å få til dette har vi utviklet Charge Point Configurator (DEFA CPC), et nytt, komplett konfigurasjonssverktøy som gjør hele installasjonsprosessen enklere. Konfigureringsverktøy kan lastes ned her. Verktøyet lar deg blant annet konfigurere kontrollenhet (EVCC), kortleser (RFID) og strømmåler.

Charge Point Configurator erstatter tidligereverktøy og er tilgjengelig som programvare for Windows via installatørportalen, og som app til Android-telefoner fra Google Play. Merk at dette verktøyet er helt nødvendig for å kunne installere eRange ladestasjoner og at det må lastes ned for bruk på PC eller Android-telefon (foreløpig fungerer dette ikke på Android nettbrett).

Enklere å lese av ladestatus og tilstand

eRange-stasjonene har fått flere lysindikatorer som gjør det enklere å lese av ladestatus og tilstand.

Imøtekommer nye standarder
Vår nye generasjon ladestasjoner imøtekommer nye standarder i markedet, som;

- IEC 61851-1:2017
- NEK400:2018 Klikk her for å gå til installatørportalen.
Øvrige opplysninger
De ulike modellene av eRange vil overta samme EL-nummer som sin forgjenger, og gjøres tilgjengelige etter hvert som dagens Saltobokser tømmes fra lager. De nye ladestasjonene vil fortsatt kunne installeres sammen med eldre versjoner av Saltoboksen.

OBS! Gamle RFID braketter vil ikke passe på de nye stasjonene. Nye braketter med nye el. nr. kommer på nyåret.

En oppdatert oversikt over våre ladestasjoner finner du i produktoversikten for ladestasjoner. Her vil de produktene som erstatter tidligere Salto produkter legges ut fortløpende ettersom de blir bestillingsklare.