Publisert 26 februar, 2019

DEFA lader opp Stavanger!

- Vi er svært stolte over å kunne si at vi har levert i overkant av 100 ladestasjoner til Stavanger Parkering, som til sammen utgjør rett i overkant av 200 ladeuttak. Alle punktene er fullt integrert mot Cloudcharge administrasjonssystem, med betalingsløsningene «Lade I Norge» og «Easy Park».


«Vi valgte DEFA for det fordi de hadde den beste totalpakken med ladestasjon, baksystem, betalingsløsning og pris. Flotte ladestasjoner og et oversiktlig og lettforståelig baksystem (CloudCharge). I tillegg fungerer betalingsløsningen, Lade i Norge veldig bra", uttaler Kyrre Hjelmseth, Tekniker i Stavanger Parkering KF.

Som elbileier i Stavanger kan du nå lade bilen din på hele 19 lokasjoner. Ladestasjonene er fordelt på 9 parkeringshus samt 8 lokasjoner på gateplan. Her finner en oversikt over parkeringsplasser.

Prosjektet ble påbegynt i august 2018. "Dette tar av nå. Stavanger har den største veksten i antall elbiler i hele landet. I løpet av ett år er antallet steget med 50 prosent. Vi vil fortsatt være offensive i planleggingen slik at vi kan holde tritt, og gi elbileierne det de trenger av ladepunkter", uttaler Erlend Jordal, nestleder i styret i Stavanger Parkering (Stavanger Aftenblad 10.31.2018).

Mer info se Stavanger Parkering

Pressemelding: "DEFA leverer over 200 ladeuttak til Stavanger"IMG_4003.low.jpg#asset:78961