• 1531517-saltosoyle-grunn
  • 1531518-saltosoyle-dyp

eRange Acc | Stand

Til eRange (og tidligere Saltoboks)

eRangeACC | søylen er en frittstående søyle utviklet til å passe eRange (og tidligere Saltobokser) med eller uten brakett. Den leveres ferdig forberedt til montering på en side.

Ønsker man en dobbeltsøyle plassert mellom to parkeringsplasser følger det med en monteringsmal som gjør montering på begge sider mulig. Lader som festes på baksiden festes da med maskinskruer m/muttere og skiver.

Alle komponenter og bestanddeler av ladesøylen er konstruert og produsert for å tåle nordisk klima, lave temperaturer, vann, snø og is.

Vi leverer eRangeACC | søylen i ulike varianter: 1531517 (Grunn) og 1531518 (Dyp).

Produktet eRange Acc | Stand standard
(Erstatter tidligere Saltosøyle Grunn)
eRange Acc | Stand deep
(Erstatter tidligere Saltosøyle Dyp)
Produktark
Bruksanvisning
Elnummer 1531517 1531518
Artikkelnummer 707848 707849
Modell eRange Acc | Stand standard

(Erstatter tidligere Saltosøyle Grunn)
eRange Acc | Stand deep

(Erstatter tidligere Saltosøyle Dyp)
Varebeskrivelse eRange Acc | Stand Standard eRange Acc | Stand deep
MPN eRange Acc | Stand standard eRange Acc | Stand deep
Mål BxHxD 280 x 1610 x 75 mm 280 x 1610 x 75 (nede 154) mm
Vekt 9kg 10kg
Teknisk Beskrivelse eRange Acc | Stand standard er en frittstående søyle utviklet til å passe eRange ladestasjoner med eller uten brakett. Den leveres ferdig forberedt til montering på en side. Ønskes en dobbeltsøyle plassert mellom to parkeringsplasser følger det med en monteringsmal med ladestasjonen som gjør montering på begge sider mulig. Ladestasjonen "på baksiden" festes da med skrue, skiver og muttere. Eget hull til kabling må tas ut. Kan leveres med ensidig eller tosidig tak, og lys i toppen (under taket). Søylen har et nøytralt og stramt design som passer inn i de fleste omgivelser. Den er produsert i aluminium og pulverlakkert i en nøytral gråfarge “Anodic Natura”. Fotplaten skrus til et fast underlag eller fundament med fire M12 gjengebolter, CC-bredde 214mm og dybde 95mm. Vi leverer også betongfundament med samme CC-mål som i forplaten. Ladesøylen skal tilkobles beskyttelsesjord, med innvendig jorledninger. Skjult kabelføring opp gjennom søylen. Alle komponenter og bestanddeler av ladesøylen er konstruert for å tåle et nordisk klima, lave temperaturer, vann, snø og is. Se separat produktark på selve ladestasjonen for ytterligere informasjon. eRange Acc | Stand standard er en frittstående søyle utviklet til å passe eRange ladestasjoner med eller uten brakett. Den leveres ferdig forberedt til montering på en side. Ønskes en dobbeltsøyle plassert mellom to parkeringsplasser følger det med en monteringsmal med ladestasjonen som gjør montering på begge sider mulig. Ladestasjonen "på baksiden" festes da med skrue, skiver og muttere. Eget hull til kabling må tas ut. Kan leveres med ensidig eller tosidig tak, og lys i toppen (under taket). Søylen har et nøytralt og stramt design som passer inn i de fleste omgivelser. Den er produsert i aluminium og pulverlakkert i en nøytral gråfarge “Anodic Natura”. Fotplaten skrus til et fast underlag eller fundament med fire M12 gjengebolter, CC-bredde 214mm og dybde 95mm. VI leverer også betongfundament med samme CC-mål som i forplaten. Ladesøylen skal tilkobles beskyttelsesjord, med innvendig jorledninger. Skjult kabelføring opp gjennom søylen. Alle komponenter og bestanddeler av ladesøylen er konstruert for å tåle et nordisk klima, lave temperaturer, vann, snø og is. Se separat produktark på selve ladestasjonen for ytterligere informasjon.
Likt for begge modeller
Standarder og sertifisering NEK IEC 61439
Materialer og utforming Likt for begge modeller
Farge RAL 7035 (Anodic Natura)
Materiale Aluminium (fotplate i syrefast stål)
Overflatebehandling Pulverlakkert
Drift, bruk og vedlikehold Likt for begge modeller
Beskyttelsesklasse Klasse I, Skal tilkobles permanent beskyttelsesjord (PE)
Overspenning III, (Produktet beskytter kun seg selv mot overspenninger)
Beskyttelsesgrad IK10 (Slagfashet), C5 (korosjonsklasse)
Modulbasert oppbygning Alle komponenter kan enkelt byttes ut ved evt. vedlikehold
Produktgaranti 3 år fra kjøpsdato.
Installasjon eRange Acc | Stand standard
(Erstatter tidligere Saltosøyle Grunn)
eRange Acc | Stand deep
(Erstatter tidligere Saltosøyle Dyp)
Montering for dobbel ladestasjon Ladestasjon festes til angitte gjengehylser på stolpe med med syrefaste M6 skruer (skruer ikke inkludert) Søyle en kun forberedt for ensidig montasje, men monteringsmal følger med i pakken og man kan fint montere en ladestasjon på baksiden med skruer, skiver og muttere.
Likt for begge modeller
Kabelinngang Fotplaten har en kabelåpning på 170x50mm
Festemateriell og kabling Jordingskabel følger med og skal monteres på begge deksler (se monteringsveiledning)
Montering for enkel ladestasjon Ladestasjon festes til angitte gjengehylser på stolpe med med syrefaste M6 skruer (skruer ikke inkludert)
Bestillingsinfo eRange Acc | Stand standard
(Erstatter tidligere Saltosøyle Grunn)
eRange Acc | Stand deep
(Erstatter tidligere Saltosøyle Dyp)
EAN 7071158315172 7071158315189
Likt for begge modeller
Pakkedimensjon 170x320x1680mm
Pakken inkluderer 1 stk søyle, skruer, jordingskabel
monteringsveiledning