• 2018 Brakett Kvadratisk Grå

eRange Acc | RFID-bracket

Tilgangskontroll til eRange Uno

Braketten med kortleser monteres bak eRange Uno og muliggjør tilgangskontroll via innprogrammerte RFID-kort. Braketten er også nyttig for oppkveiling av ladekabelen når den ikke er i bruk.

Produktet eRange Acc | RFID-brakett
Produktark
El-nummer 1531590
Artikkelnummer 710500
Modell eRange Acc | RFID-brakett
Varebeskrivelse eRange Acc | RFID-brakett
MPN 1W0002
Mål BxHxD 225 x 481 x 95 mm
Vekt 818g
Teknisk Beskrivelse Brakett for eRange med innebygget RFID-leser for begrensning av tilgang til lading. Enkelt oppsett og tilkobling til eRange. Fem innprogrammerte adgangskort følger med og i tillegg et dedikert «TEACH-IN"-kort for innlæring av ytterligere brukerkort. Benytter RFID-standard MIFARE Ultralight og MIFARE Desfire. To LED-kontrollamper i fronten. Braketten er praktisk utformet med opphenging av ladekabelen når den ikke er i bruk. Festes med seks skruer til vegg eller søyle bak/under eRange. Skruer til vegg og for montering av eRange til braketten følger med. Sort ABS-plast, matt overflate.

Enkelt system for tilgangskontroll med RFID-kort. Egner seg godt til små og mellomstore ladeanlegg. Kan også bygges ut til større system.

Fem RFID-kort + programmeringskort følger med i settet. Flere kort kan tillegges etter behov.

Materialer og utforming eRange Acc | RFID-brakett
Farge Sort
Materiale ABS-plast
Overflatebehandling Matt plast
Gjenvinning Produktet kan/skal resirkuleres som EE-avfall.
Drift, bruk og vedlikehold eRange Acc | RFID-brakett
Produktgaranti 3 år fra kjøpsdato.

Installasjon
Skrus fast til vegg eller søyle med seks skruer. Installeres enklest samtidig med ladestasjonen, men kan også etter monteres.

Enkel elektrisk tilkobling med fire ledninger til ladestasjonen. Drives med ladestasjonens interne 12V strømstyring (settes inn der dette ikke finnes).