• 2018 Brakett Kvadratisk Grå

Brakett med RFID-leser

Tilgangskontroll til Saltoboksen

Braketten med kortleser monteres bak Saltoboksen og muliggjør tilgangskontroll via innprogrammerte RFID-kort. Braketten er også nyttig for oppkveiling av ladekabelen når den ikke er i bruk.

HUSK: For ladestasjoner med fast kabel er det nødvendig med en 12V strømforsyning.

El.nr. 1531514 og 1531515 passer ikke til eRange produktene. Så snart vi har eRange braketter på lager vil det bli lagt ut på denne siden.

Produktet RFID-brakett Offline
(Passer ikke til eRange produkter)
RFID-brakett Online
(Passer ikke til eRange produkter)
Produktark
Installasjonsveiledning
El-nummer 1531514 1531515
Artikkelnummer 707825 707826
Modell RFID-brakett Offline
(Passer ikke til eRange produkter)
RFID-brakett Online
(Passer ikke til eRange produkter)
Varebeskrivelse RFID-brakett Offline RFID-brakett Online
MPN RFIDM00 RFIDM20
Teknisk Beskrivelse Brakett for Saltoboks med innebygget RFID-leser for begrensning av tilgang til lading. Enkelt oppsett og tilkobling til Saltoboksen. For ladestasjoner uten type2 uttak er det nødvendig med en 12V strømforsyning i tillegg til Saltoboksen. Fem innprogrammerte adgangskort følger med og i tillegg et dedikert «TEACH-IN"-kort for innlæring av ytterligere brukerkort. Benytter RFID-standard MIFARE Ultralight. To LED-kontrollamper i fronten. Braketten er praktisk utformet med opphenging av ladekabelen når den ikke er i bruk. Festes med seks skruer til vegg eller søyle bak/under Saltoboksen. Skruer til vegg og for montering av Saltoboksen til braketten følger med. Sort ABS-plast, matt overflate. Brakett med innebygget RFID-leser for begrensning av tilgang i online CLU-anlegg. Enkelt oppsett og tilkobling til Saltoboksen. RFID-leseren kan lese flere type RFID-brikker og -kort, og braketten er praktisk utformet med oppheng for ladekabelen når den ikke er i bruk. Festes med seks skruer til vegg eller søyle bak/under Saltoboksen. Skruer til vegg og for montering av Saltoboksen til braketten følger med. To LED-kontrollamper i front. Sort ABS-plast, matt overflate. For ladestasjoner uten Type2-uttak er det nødvendig med en 12V strømforsyning i tillegg til Saltoboksen. For offline ladeanlegg, benytt RFIDM00 (el. nr.: 1531514).
Likt for begge modeller
Mål BxHxD 225 x 476 x 95 mm
Vekt 818g

Enkelt system for tilgangskontroll med RFID-kort. Egner seg godt til små og mellomstore ladeanlegg. Kan også bygges ut til større system.

Fem RFID-kort + programmeringskort følger med i settet. Flere kort kan tillegges etter behov.

Materialer og utforming Likt for begge modeller
Farge Sort
Materiale ABS-plast
Overflatebehandling Matt plast
Gjenvinning Produktet kan/skal resirkuleres som EE-avfall.

Hold RFID-kortet opp foran lesersymbolet på braketten. To indikatorlamper på framsiden viser bruker om tilgang er gitt eller om kortet blir avvist.

Drift, bruk og vedlikehold Likt for begge modeller
Produktgaranti 3 år fra kjøpsdato.

Installasjon

Skrus fast til vegg eller søyle med seks skruer. Installeres enklest samtidig med ladestasjonen, men kan også ettermonteres.
Enkel elektrisk tilkobling med fire ledninger til ladestasjonen. Drives med ladestasjonens interne 12V strømforsyning (settes inn der dette ikke finnes).

Bestillingsinfo RFID-brakett Offline
(Passer ikke til eRange produkter)
RFID-brakett Online
(Passer ikke til eRange produkter)
EAN 7071158315141 7071158315158