• Think 2018 Med Grå Web

Ladekabel Type2 til Think

Mode 3: 1-fase 16A
Passer til Think
3,6kW
5 meter
16A
1-fase
Brukes med ladestasjon

Dedikert ladekabel for sikker lading av moderne elbiler. Som en av de aller første elbiler i verden ble Th!nk A306 produsert med Mode-3 ladegrensesnitt. Kabelen er i en ende utstyrt med Think sin blå ladeplugg og den andre enden passer til alle ladestasjoner med et Type2-uttak.

Kabelen bestilles vi oss på Connect@salto.no eller på telefon 32 06 77 00

Produktet

Mode 3 ladekabler = ladekabler som passer til Type2-uttak, (den nye universale stikkontakten for elbiler). Mode-3-kabelen sammenknytter din bil og standardiserte ladepunkt som har slike uttak. Alle moderne elbiler kan lade med Mode 3 kabler. De finnes i noen varianter tilpasset det din bil trenger av plugg-type og ladeeffekt. Kvaliteten på kabelen er viktig siden den er i bruk ofte og at man er avhengig av å kunne stole på dens fulle funksjon. Har du behov for andre praktisk lengder enn de i standardutvalget kan det skaffes på bestilling.

Spør oss gjerne om du er usikker i forhold til valg av type. Tips for vedlikehold av din egen kabel finner du ved hver kabel eller se videre under LÆR OM LADING. Garanti for produktkvalitet er 3 år. Slitasje fra normalt bruk eller fysiske skader pga unormale ytre påkjenninger dekkes ikke av garantien.

Spesifikasjoner

Standardkabelen er minst dimensjonert for 16A (1-fase).
Lengde ca. 5 meter (Valgfri lengde inntil 9m, kun på forespørsel).
Hvit Type2-plugg fra ITT, sort kabel.
Kun Type2-pluggen låser seg fast til ladestasjon under lading.

Passer til:

Think