Ladekabler

eConnect er en serie premium ladekabler laget for optimal ytelse, holdbarhet og brukervennlighet i krevende Nordiske forhold. Serien er resultatet av 60 års erfaring med å koble biler til strømnettet og kan brukes med alle ladbare kjøretøy med Type 2-inntak.
Er du usikker på hvilken ladekabel du trenger? Sjekk vår kabelvelger her!

Du kan også lese om våre ladekabler på defa.com.

Mode 3: ladekabelen som går mellom ladestasjonen og bilen

Mode 3 er navnet på standarden som krever at kabelen settes i et strømuttak som er tilpasset lading av elbil, og at kontroll- og sikkerhetsfunksjonene sitter i uttaket og ikke i kabelen. Du trenger derfor en Mode 3 kabel som passer til bilen din i den ene enden, og har Type2-kontakt i den andre enden som går i ladestasjonen.


Laget for nordiske forhold

Lang erfaring og omfattende testing har sørget for at eConnect leverer en fantastisk brukeropplevelse også i krevende forhold. Mens andre ladekabler blir stive og uhåndterlige på vinteren, forblir eConnect smidig og fleksibel selv i ekstrem kulde. Solide terminaler og en smart plugghette hindrer påvirkning fra fukt og skitt.

Mode 2: ladekabler du kan sette rett i vanlig stikkontakt

Disse har en ladeeffekt på 2,3kW, som ikke er spesielt mye når det kommer til elbillading. Vi anbefaler disse først og fremst som nødladere når du ikke kan finne ladestasjoner med Type2-uttak. Bruk alltid jordet kontakt, og heng opp kontroll og sikkerhetsfunksjonen-enheten (klumpen) på kabelen så den ikke henger og sliter i stikkontakten!