Parkeringsanlegg

Skalerbare løsninger

I større næringsbygg med behov for større ladeanlegg er det viktig å tilpasse anlegget for en raskt økende antall elbiler. Det er også viktig å tenke fleksibilitet i forhold til mulig utbygging av ladeanlegget, samt å ha et system for overvåking og betalingsløsning.

Hvilke ladestasjoner skal kjøpes inn?

For arbeidsplasser anbefaler vi ladestasjoner med Type 2-uttak som gjør at alle med medbragtkabel kan lade, uansett biltype.

Saltoboks uttak: Type2

Med Type2 ladeuttak er denne ladestasjonen universell og uavhengig av bilmodell. Alle biler kan lade forutsatt at de har medbragt Mode-3 ladekabel som passer til deres biltype

For enkeltstående ladestasjoner leveres den i syv ulike varianter med kodene 522, 522c, 552, 572, samt 5B2.

For ladeanlegg med CLU – skal C-versjon av produktet benyttes.

Tips! Vi anbefaler å bestille tak til ladestasjonen om den skal plasseres ute.

Les mer

Smarte betalingsløsninger

Salto har utviklet Salto Cloud Link Unit og Cloudcharge administrasjonssystem for stasjonseiere som har mange ladere og brukere.

Cloudcharge

Med Cloudcharge kan man blant annet:

  • Sette opp tilgangskontroll
  • Ha forskjellig prising til forskjellige tider og forskjellige elbilister
  • Få oversikt over strømforbruk og ladetid


Les mer

Salto Cloud unit link

Salto CLU kan koble sammen opptil 16 ladestasjoner, automatisk fordele tilgjengelig strøm og koble ladeanlegget ditt på nett, slik at du kan kommunisere med Cloudcharge.

Les mer

Klar for neste nivå?

Hvis du allerede har Cloudcharge og ønsker å bli en offentlig tilgjengelig ladepark som blir besøkt av mange elbilister er LADE I NORGE løsningen. Det er ingen oppstartskostnad, og du vil umiddelbart bli mye mer synlig for elbilister gjennom vår LADE I NORGE web-appen.

Les mer