Parkeringsanlegg

Skalerbare løsninger

I større næringsbygg med behov for større ladeanlegg er det viktig å tilpasse anlegget for en raskt økende antall elbiler. Det er også viktig å tenke fleksibilitet i forhold til mulig utbygging av ladeanlegget, samt å ha et system for overvåking og betalingsløsning.

Hvilke ladestasjoner skal kjøpes inn?

For arbeidsplasser anbefaler vi ladestasjoner med Type2-uttak som gjør at alle med medbragtkabel kan lade, uansett biltype.

eRange Uno Type2-uttak

Med Type2 ladeuttak er denne ladestasjonen universell og uavhengig av bilmodell. Alle biler kan lade forutsatt at de har medbragt Mode 3 ladekabel som passer til deres biltype.

Tips! Vi anbefaler å bestille tak til ladestasjonen om den skal plasseres ute.

Les mer

Smarte betalingsløsninger

DEFA har utviklet Cloud Link Unit og Cloudcharge administrasjonssystem for stasjonseiere som har mange ladere og brukere.

Cloudcharge

Med Cloudcharge kan man blant annet:

  • Sette opp tilgangskontroll
  • Ha forskjellig prising til forskjellige tider og forskjellige elbilister
  • Få oversikt over strømforbruk og ladetid


Les mer

Cloud unit link

CLU kan koble sammen opptil 16 ladestasjoner, automatisk fordele tilgjengelig strøm og koble ladeanlegget ditt på nett, slik at du kan kommunisere med Cloudcharge.

Les mer

Klar for neste nivå?

Hvis du allerede har Cloudcharge og ønsker å bli en offentlig tilgjengelig ladepark som blir besøkt av mange elbilister er LADE I NORGE løsningen. Det er ingen oppstartskostnad, og du vil umiddelbart bli mye mer synlig for elbilister gjennom vår LADE I NORGE web-appen.

Les mer