Offentlige ladeløsninger.

Holdbare løsninger for hardhendt behandling

Offentlige ladestasjoner er ofte utsatt for røff behandling, hærverk, kulde, regn, vind og snø, noe som krever en robust ladeløsning med høy kvalitet. Vi har flere års erfaring med plassering av ladere offentlige omgivelser og kan tilby gjennomprøvde ladeløsninger for denne type plassering.

Hvilket grensesnitt bør brukes?

I offentlige omgivelser bør man utelukkende satse på ladestasjoner med Type2 uttak for å gjøre ladestasjonen mest mulig fleksibel i forhold til både ladefart og forskjellige ladestandarder.

Mennekes ladestolpe - mester

MENNEKES ladestolpe for lading av elbiler I henhold til IEC standard 61851. Mester versjonen har innebygget kommunikasjonsentral og kan drifte inntil 8 stolper. Ladestolpen er tosidig og plasseres mellom to parkeringsplasser. Ladefart er inntil 22kW fra hver side av stolpen. Ladestasjonen kan leveres med integrerte jordfeilvern, strømmåling, etc.

Leveres i flere varianter. Bestillingsvare - Be oss om et konkret tilbud. 

Les mer

Bymiljøetaten i Oslo har laget denne videoen for å vise hvordan Mennekes-ladestolpene brukes:

Mot slutten av 2014 ble det satt opp nye ladestasjoner i Oslo. Disse må aktiveres med RFID (f.eks reisekort) eller SMS før ledningen settes i. Dette er en instruksjonsvideo som viser hvordan man aktiverer og bruker disse ladestasjonene fra Mennekes.

Har dere spørsmål? Ta kontakt: