Installatørkurs

Øk kunnskapen om lading og få et konkurransefortrinn som installatør av ladestasjoner.

Hvorfor trenger man egentlig en fast montert ladestasjon? Dette spørsmålet får vi daglig her hos i DEFA. Behovet for rask utbygging av infrastruktur rundt lademuligheter øker i takt med økt elbilsalg. Ladestasjoner for elbil er installasjonspliktig, noe som åpner for et nytt markedspotensiale for installatører.

Mange har allerede installert en eller flere ladestasjoner men fagområdet er mer eller mindre nytt for de fleste. I samarbeide med Berggård Amundsen kan vi tilby kurs og veiledning til våre installatører:

Vi tilbyr kurs på forskjellige nivåer.

Kurs Nivå 1

Er et grunnleggende kurs om lading av elbil, forskrifter, salgsargumenter, muligheter og begrensinger rundt ladere samt grunnleggende kunnskap om installasjon av ladere og ladeanlegg.

Det er mange som har installert en eller flere ladestasjoner og har en del kunnskap, men vi ser at kurset likevel gir deg som installatør et viktig kunnskapsløft som igjen gir trygget i forhold til hva du skal rådgi og tilby sluttkunden.

Kurs Nivå 2

For å kunne delta på kurs nivå 2 må du ha gjennomført kurs nivå1.

På nivå 2 går vi gjennom prosjektering og dimensjonering av anlegg, hvilket utvalg av ladestasjoner finnes, justering av ampere og adressering av ladeboks m.m.

Kursene avholdes stort sett i lokaler hos Berggård Amundsen. Meld din interesse til oss eller ta kontakt med ditt nærmeste BA-kontor - så kommer vi tilbake til deg med kurstilbud.

Meld din interesse her: